Airconditioning

Naast vele standaard oplossingen beschikt Eurokoel airconditioning over de know-how om voor elke situatie een geschikte oplossing te vinden. Buiten een gevarieerd assortiment aan standaard apparatuur
hebben wij een legio aan oplossingen welke geschikt zijn voor de unieke situatie van U.

Portable aircontioning

Portable airconditioner
De meest eenvoudige en flexibele manier om uw binnenklimaat te optimaliseren. Deze verplaatsbare airconditioning is stijlvol en geschikt voor kleine ruimten zoals: praktijkruimten, studio's, slaapkamers e.d. U kunt de airconditioning verplaatsen naar elke gewenste ruimte.
mail ons voor meer informatie

Hi wall airconditioning

 

Hi - wall airconditioner
Aantrekkelijk modern ontwerp past in ieder interieur, niet alleen in woningen maar ook in winkels en kantoren. Is zeer zuinig met energie omdat de ingestelde temperatuur snel wordt bereikt en de units daarna op lage snelheid werken. De binnenunits hebben gemotoriseerde uitblaasroosters met meerdere standen wat zorgt voor een optimale luchtverdeling. Speciale filters zorgen voor schone lucht en de ontvochtigingsfunctie zorgt het gehele jaar door voor een perfecte luchtvochtigheid.
mail ons voor meer informatie

 

Wandmodel  plafond onderbouw airconditioning

 

Wand cq plafond onderbouw airconditioner
Het wandmodel is ontworpen voor permanent gebruik. Deze geluidsarme, fraai vormgegeven airconditioning met handige afstandbediening is zeer geschikt voor zowel thuis als op kantoor.
mail ons voor meer informatie

 

cassette model airconditioning

 

Cassette model airconditioner
Zeer fraai model airconditioner wat zeer populair is omdat dit model onopvallend wordt gemonteerd. Alleen het uitblaasrooster is zichtbaar, de rest zit boven b.v. in een systeemplafond weggewerkt. Uitermate geschikt voor kantoren, winkels, showrooms, fitnesszalen e.d. In combinatie met een warmte pomp is de installatie tevens een energie zuinig verwarmingssysteem.
mail ons voor meer informatie

sateliet model airconditioning

 

Satelliet model airconditioner
Een fraai model airconditioner die erg populair is omdat dit model onopvallend wordt gemonteerd. Alleen het uitblaasrooster zichtbaar is, de rest zit boven b.v. in een systeemplafond weggewerkt. In combinatie met een warmte pomp is deze installatie tevens een energie zuinig verwarmingssysteem. Dit maakt het Satelliet systeem uitermate geschikt voor kantoren, winkels, showrooms, fitnesszalen ed.
mail ons voor meer informatie

 

multisplit systeem airconditioning

 

Multi split systemen
Ideaal voor bijvoorbeeld kleine kantoren waar meerdere ruimten gekoeld moeten worden. Hierbij worden meerdere binnendelen gecombineerd op één buitendeel, de combinatie van type binnendelen is willekeurig.
mail ons voor meer informatie

 

VRF systeem airconditioning

 

VRF Systeem
Met het VRF systeem is het mogelijk om meerdere binnenunits te benutten met behoud van individuele regelmogelijkheden. Het is zeer geschikt voor gebouwen waar een centrale koeling en/of verwarming nodig is. Het VRF Systeem koelt de ene ruimte en verwarmt gelijkertijd de andere ruimte. Dit systeem is te realiseren tegen lage installatie - en onderhoudskosten en heeft een gunstig energie verbruik. Dit systeem komt in aanmerking voor subsidie. Zolang dit door de Novem wordt toegekend.
mail ons voor meer informatie

Terug naar Producten