Servicecontract

Zelfs hoogwaardige apparatuur vraagt onderhoud. Het landelijk opererend service- en onderhoudsteam van Eurokoel airconditioning zorgt hiervoor. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten, waarbij de apparatuur minimaal 1 keer per jaar volledig wordt nagekeken, schoongemaakt en eventueel direct gerepareerd. Dit verlengt de levensduur van uw apparatuur en bovendien bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de wettelijk gestelde milieu-eisen.

Erkend bedrijf

Eurokoel airconditioning is een erkend bedrijf op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Dat wil zeggen dat wij werken volgens de overheidsrichtlijnen voor milieubelastende stoffen. Alle door ons geleverde producten voldoen aan deze strenge Europese normen. Apparatuur wordt altijd geplaatst volgens voorschriften zoals vermeld in het Besluit Ozonlaag Aantastende Stoffen (BOAS).

Advies en begeleiding

Eurokoel airconditioning verzorgt ook totaaladviezen en begeleiding van klimaatbeheersing bij nieuwbouwprojecten en verbouwingen van bijvoorbeeld: kantoren, winkels, sportscholen en woningen.